Vacatures en stages

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze vacatures en stagemogelijkheden.

 1. Laatst bijgewerkt op

Vacatures

 

Consulaat-Generaal in Los Angeles

Het consulaat-generaal van België in Los Angeles zoekt een multidisciplinaire residentiehulp (PDF, 132.07 KB) (sollicitatiedeadline: 1 december 2023).
 

Consulaat-Generaal in Atlanta

Het consulaat-generaal van België in Atlanta zoekt nieuwe ereconsuls (PDF, 46.96 KB) in West-Florida, Alabama en Tennessee!

Het consulaat-generaal van België in Atlanta zoekt nieuwe economische adviseurs (PDF, 46.07 KB) in Florida, Alabama en Tennessee!

  Stagemogelijkheden


  We bieden op geregelde tijdstippen stages aan. Stagiair(e)s werken mee in het team van de ambassade of het consulaat-generaal en krijgen een unieke kans om ervaring op te doen in een internationale omgeving. De stages moeten deel uitmaken van een academische opleiding, zijn onbezoldigd en de stagiair(e) dient zelf in te staan voor verzekering, reis- en verblijfskosten.

  Bekijk de sollicitatieprocedure op het eStage-platform.

  Werken voor FOD Buitenlandse Zaken

  Onze organisatie behartigt, verdedigt en bevordert de belangen van België en van Belgen in het buitenland. We werken niet enkel vanuit België, maar ook vanuit een 120-tal posten overal ter wereld. Dit maakt onze organisatie uniek en zorgt ervoor dat we onze medewerkers heel wat verschillende carrières en uitdagingen kunnen aanbieden.

  Meer informatie